Procurorii Antimafia din Oradea caută informatician. În total, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au scos la concurs 10 astfel de posturi pentru specialiști IT la diverse structuri teritoriale din țară: Oradea, Cluj, Timișoara, Alba Iulia, Bacău, Constanța, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Ploiești.

Potrivit unor surse din sistem, salariile puse la bătaie pornesc de la 6.000 lei.

Concursul va avea loc începând cu data de 15 mai 2017, de la ora 10, la sediul DIICOT din Bucureşti, Calea Griviţei nr. 24, sector 1, şi va consta în susţinerea unei probe scrise şi a unei probe practice.

Proba practică se susţine în cel mult 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Se pot înscrie la concurs persoanele care au cetăţenie română, domiciliul în România şi capacitate deplină de exerciţiu, nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal şi se bucură de o bună reputaţie.

De asemenea, cei interesați trebuie să cunoască limba română, să fie apte din punct de vedere medical și să aibă studii superioare de specialitate în domeniul informatic, automatic, cibernetic, matematic, electronic sau electrotehnic. Această condiție se consideră îndeplinită şi de către absolvenţii de studii superioare în domeniul tehnic sau economic care au urmat, în timpul studiilor universitare sau postuniversitare, cursuri de informatică, dar numai cu avizul compartimentului informatic din cadrul DIICOT.

Taxa de înscriere, în cuantum de 150 lei, se plăteşte la depunerea dosarului. Dosarele de concurs se depun la Serviciul de resurse umane din cadrul Structurii centrale a direcţiei, până la data de 28 aprilie 2017.