Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au un suspect în cazul uciderii fostului preşedinte al PRM Salonta, Gheorghe Baciu, găsit mort duminică dimineaţa în curtea unui imobil din localitate.

Este vorba despre un tânăr de 28 ani, Csomos Ferenc, care a şi fost reţinut pentru 24 de ore, iar miercuri a fost condus în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru declarații.

Informaţia a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al Parchetului, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău, care a refuzat, însă, să ofere alte detalii până la finalizarea audierilor.

În urma acestora, procurorii vor decide dacă îl vor prezenta pe Csomos în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

După cum BIHOREANUL a mai scris, fostul preşedinte al PRM Salonta, Gheorghe Baciu, 61 ani, era agent imobiliar şi a fost găsit mort duminică dimineaţă, de proprietara unei case pe care se pregătea să o vândă.

Bărbatul ceruse cheile imobilului cu o zi mai devreme, însă pentru că nu a primit veşti de la el, femeia s-a deplasat, sâmbătă, la casa cu pricina unde, văzându-i maşina, a decis să intre, găsindu-l pe agent decedat în curte, cu sânge pe faţă.

Citiți și „Ucigașul agentului imobiliar din Salonta a fost arestat: Csomos Ferenc a recunoscut crima