Procurorii Antimafia au prelungit cu o lună, adică până în data de 14 februarie, perioada de înscriere pentru concursul organizat în vederea ocupării celor 17 posturi de specialist în percheziţii informatice şi oferă salarii generoase, care sar de 10.000 lei/lunar.

Concursul a fost anunţat în luna ianuarie, iar unul dintre cele 17 posturi vacante este pentru Serviciul Teritorial Oradea.

Concursul va avea loc la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism din Bucureşti şi constă în selecţia dosarelor de înscriere la concurs, o probă scrisă, la data de 26 februarie 2018, şi un interviu.

Sunt aşteptaţi absolvenţi de electronică, mecanică, automatică, matematică, informatică, calculatoare şi tehnologia informaţiei, ingineria sistemelor, cibernetică, statistică şi informatică economică, contabilitate, economie şi finanţe.

Cei interesaţi trebuie să aibă cunoștințe de operare sau programare pe calculator, cunoștințe nivel avansat aplicații software pentru cercetare, descoperire, identificare și strângere a probelor stocate într-un sistem informatic, mijloc de stocare a datelor informatice, terminale de comunicații, cunoştinţe avansate în Microsoft Windows Server, certificate prin diplome, atestate şi alte documente justificative.

Dosarele de inscriere se pot depune la sediul central al DIICOT, bibliografia de examen şi formularele putând fi descărcate de pe site-ul instituţiei, www.diicot.ro, de la rubrica resurse umane/posturi vacante.