Procurorul Ciprian Man a reacţionat, marţi, după apariţia interviului în care avocatul Răzvan Doseanu susţine că înregistrările din sediul DNA Oradea au fost realizate chiar de el, pentru că avea obiceiul să îşi înregistreze colegii şi colaboratorii, provocându-l pe contestatarul său să facă proba celor afirmate şi reiterând faptul că nu el este autorul înregistrărilor.

„Având în vedere afirmaţiile avocatului Răzvan Doseanu, cum că obişnuiam să îmi înregistrez colegii din DNA, persoane din conducerea DNA, ofiţeri din cadrul SRI sau din alte instituţii colaboratoare, îl rog pe domnul avocat să prezinte presei înregistrările la care face referire”, a declarat Ciprian Man pentru BIHOREANUL.

Pe de altă parte, procurorul e convins că acest lucru nu va fi posibil. „Nu va putea să o facă, pentru că nu există astfel de înregistrări”, a mai spus Man.

Întrebat, concret, despre telefonul iPhone pe care l-ar fi înstrăinat cu tot cu informaţii sensibile, Ciprian Man a declarat că telefonul pe care l-a prezentat avocatul Doseanu nu îi aparţine.

În interviul acordat BIHOREANULUI, Răzvan Doseanu a lăsat să se înţeleagă că telefonul care găzduia înregistrarea pe care a dat-o publicităţii ar fi ajuns între timp la Parchetul General, unde va fi expertizat, iar ancheta va stabili "al cui a fost". „Nu ştiu dacă dispozitivul arată aşa ca atunci când a fost la domnul Man, se poate să se fi schimbat carcasa, dar după seria de IMEI se poate afla cu uşurinţă ce cartele au fost introduse de-a lungul timpului în acel telefon, ce apeluri au fost făcute”, a spus avocatul.

Citiți pe această temă articolele:

Avocatul Răzvan Doseanu, interviu exploziv: „Nu sunt groparul DNA Oradea, şi-au săpat propria groapă”

Telefonul cu secrete: Avocatul Răzvan Doseanu dezvăluie sursa înregistrării care trădează practicile din DNA Oradea