Producătorul canadian de soluții de automatizare Valiant TMS și-a inaugurat noul sediu din parcul industrial Eurobusiness II din Oradea.

Potrivit unui comunicat al Agenției de Dezvoltare Locală Oradea investiția, în valoare de 3 milioane euro, va face posibilă creșterea treptată a locurilor de muncă oferite de companie de la 85, în prezent, la 200 de salariați într-o etapă ulterioară.

„Noul sediu, situat în Parcul Industrial II din Oradea, strada Thomas Alva Edison 8, oferă 1.300 metri pătrați de birouri și 3.200 metri pătrați de hală de producție, permițând o creștere planificată de până la 200 de angajați care acoperă întregul proces, de la planificarea proiectului până la construcția internă și execuția ulterioară a proiectelor cu echipe proprii”, a transmis ADLO.

La inaugurarea noului sediu au luat parte reprezentanți ai companiei, în frunte cu președintele Tony Elias, directorul ADLO Alina Silaghi, primarul Florin Birta și reprezentanți ai socității civile.

Valiant TMS este o companie globală care oferă soluții inteligente de automatizare, cu accent pe industria auto.

Compania, specializată în sudură și îmbinare, asamblare și testare automatizată, spălătorii industriale de piese și sisteme de asamblare finală, și-a început activitatea în Oradea în anul 2010, furnizând servicii de planificare și inginerie pentru liniile de producție de șasiuri auto.