Fizica și chimia nu au fost nicăieri la fel de atractive ca la ERA Park Oradea. Centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 găzduiește o întâlnire cu Profu’ Zăpăcit, un personaj simpatic care are darul să-i apropie pe cei mici de științe.

„Profu’ Zăpăcit”, în interpretarea actorului orădean Șerban Borda, este un show interactiv, educativ și amuzant în care spectatorii vor avea ocazia să își verifice ori să-și însușească cunoștințe elementare de fizică și chimie.

Spectacolul, care se va desfășura duminică, 29 septembrie, promite nu doar să informeze, ci și să distreze publicul, oferind o oportunitate de a vedea știința în acțiune și de a explora concepte complexe într-un mod accesibil și plin de energie.

În cadrul acestuia, profesorul trăsnit își va uimi, de pildă, publicul cu o serie de experimente științifice spectaculoase, ce vor putea fi replicate la scară mică de către participanți, mai ales de elevi și profesori.

Întâlnirea cu Profu’ Zăpăcit va avea loc începând cu ora 11, în sala de evenimente a ERA Park Oradea, iar intrarea este liberă pentru toată lumea. Nu ratați ocazia!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!