Echipele orădene de polo au un program de jocuri aglomerat în acest sfârşit de săptămână şi începutul săptămânii viitoare.

Astfel, campionii de la CSM Digi au făcut deplasarea în acest weekend la Braşov, pentru confruntările cu Sportul Studenţesc Corona, din cadrul etapei a III-a din returul Superligii Naţionale.

Partidele au loc la Braşov, locul unde-şi dispută cei de la Sportul Studenţesc jocurile de acasă. Prima partidă este programată vineri, în timp ce cea de-a doua se va desfăşura sâmbătă.

De precizat faptul că Sportul Studenţesc Corona este cea de-a treia echipă din campionatul românesc şi nu de puţine ori a pus în pericol, atât Steaua, cât şi pe CSM Digi Oradea. De aceea, şi de această dată, se anunţă două dueluri interesante şi disputate, pe care elevii antrenorului Kadar Kalman vor trebui să le abordeze cu maximă atenţie, pentru a nu înregistra vreo surpriză neplăcută.

După aceste jocuri, la Oradea, sâmbătă, de la ora 17, şi duminică, de la ora 11, CS Crişul, cea de-a doua echipă a municipiului Oradea, va primi replica formaţiei Rapid. Jocurile, care vor conta tot pentru etapa a III-a din returul Superligii Naţionale, se vor desfăşura la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu".

În fine, duminică şi luni, CSM Digi, după ce va reveni la Oradea, va susţine, acasă, restanţa cu Rapid, din prima etapă a returului. Duminică, primul joc, va debuta de la ora 19, iar luni, cel de-al doilea, de la ora 11. Ambele, şi aceste jocuri se vor desfăşura la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu".