În acest sfârşit de săptămână, sportivii secţiei de polo de la clubul Crișul Oradea sunt angrenaţi în mai multe competiții naționale și internaționale.

Este vorba despre ultimul turneu final U15 masculin care este programat la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, unde echipa orădeană pornește ca mare favorită pentru câștigarea competiției și în acest an.

A doua competiție o reprezintă turneul 3 (ultimul) pentru junioarele U19, turneu care ara loc la București unde conducerea clubului bihorean speră „în evoluții cât mai bune ale echipei noastre”.

A treia competiţie în care poloiştii de la CS Crişul participă în acest weekend este cel de-al doilea turneu de calificare pentru competiția Nordic League, turneu care a început deja joi şi care este programat până duminică la Bazinul Acoperit Crişul.

La turneul Nordic League evoluează echipele: Elektrenai Zaibas (din Lituania, care este participantă în Champions League R1), Turul Uimarit din Finlanda, C.N. Tenerife din prima ligă spaniolă, Cheltham din Marea Britanie şi gazdele de la CSU Oradea.

În urma acestui turneu de la Oradea, primele trei echipe se vor califica în finala Nordic League (de la Vilnius – Lituania), iar următoarele două vor merge în Finala Nordic Trophy (de la Stockholm – Suedia).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!