Imaginația hoților nu are limite! Doi bărbaţi şi o femeie din comuna bihoreană Tăuteu sunt cercetaţi pentru furt calificat după ce au furat o maşină veche din curtea unei case. Indivizii au legat-o de o căruţă în care au încărcat şi piesele de schimb găsite în ogradă, iar apoi au dus toată "marfa" la un centru de colectare a fierului vechi.

Furtul a fost reclamat duminică, la prânz, de unul dintre proprietarii gospodăriei călcate de hoţi, după cum se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor. 

Hoţii, doi bărbaţi şi o femeie, toţi din Tăuteu, au furat autoturismul care nu avea plăcuțe de înmatriculare, precum și diverse piese pentru acesta, din curtea imobilului care era nelocuit, intrând pe poarta încuiată dar neasigurată. Au încărcat, apoi, piesele într-o căruţă de care au legat şi maşina, pentru a o duce la un centru de colectare a fierului vechi.

"Bunurile sustrase au fost recuperate integral de polițiști și restituite proprietarului", se precizează în comunicatul Poliţiei. 

Ancheta este continuată de agenţii Postului de Poliţie Tăuteu, sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita.