O prostituată din Oradea a ajuns la închisoare pentru că şi-a şantajat un client, judecătorii considerând că, prin acţiunile ei, "a afectat libertatea psihică" a bărbatului.

Mădălina Larisa Mundrucz, 27 ani (foto), care îşi promova serviciile pe site-urile de mică publicitate, a ajuns în atenţia organelor de anchetă în toamna anului 2022, ca urmare a unei reclamaţii făcute de un client. 

Bărbatul a chemat-o acasă şi i-a plătit 300 lei pentru serviciile prestate, însă n-a fost de ajuns. În timpul vizitei, femeia a descoperit că acesta era însurat, iar ulterior a început să-l "bombardeze" cu mesaje în care îi cerea bani ca să nu-i trimită soţiei imagini din timpul partidei de sex. 

În total, susţinea bărbatul, i-a plătit prostituatei aproape 2.000 euro ca să nu-l pârască nevestei, însă pentru că şantajul a continuat, a decis să o denunţe. 

În timpul cercetărilor, după cum a relatat BIHOREANUL, Mundrucz a pretins că bărbatul minte, că a cerut în plus doar 800 lei, şi aceia pentru „pilula de după”, căci omul şi-ar fi scos prezervativul în timpul partidei şi s-a temut că va rămâne însărcinată. 

Femeia a fost dată în vileag de SMS-urile schimbate cu clientul ei, ca atare, în final a fost trimisă în judecată pentru şantaj în formă continuată. Luna trecută, pe 18 martie, Judecătoria Oradea a pronunţat verdictul. Mundruţ a fost declarată vinovată şi condamnată la 3 ani de detenţie. 

Pedeapsa e aspră, însă instanţa a explicat şi motivul pentru care a dispus-o: prin faptele ei „a afectat libertatea psihică” a clientului ei.

Mădălina Mundrucz nu a atacat hotărârea Judecătoriei Oradea, așadar a rămas definitivă. Cum femeia nu a fost găsită imediat, a fost dată în urmărire naţională.

A fost prinsă joi după-amiaza, în timpul unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii Compartimentului Urmăriri, împreună cu "mascaţii" de la Serviciului pentru Acțiuni Speciale, ascunsă într-un apartament de pe strada Aluminei.

Mădălina Mundrucz a fost ridicată şi depusă în Penitenciarul Oradea, unde îşi va ispăşi pedeapsa.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!