Protest inedit, în cursul zilei de miercuri, în fața sediului central al DIICOT. Nouă reprezentanți ai grupurilor civice s-au prezetntat în fața clădirii, organizând un flash-mob, cu scopul de “a mulțumi” instituției pentru clasarea dosarului 10 august.

Participanții au purtat pe chip măști cu reprezentanți ai Jandarmeriei, pe care îi consideră responsabili pentru abuzurile din seara aceea și au compus, din litere, mesajul: “MULȚUMIM!”, după cum scrie PressHub.ro.

În fața sediului s-au așezat cei care purtau măști cu fețele ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, procurorului general Gabriela Scutea și șefei DIICOT Giorgiana Hosu, cărora li s-a și cerut demisia, în timp ce pe margine s-au pus protestatari care purtau fețele șefilor de atunci ai Jandarmeriei, fostului ministru de Interne Carmen Dan sau a colonelului Cătălin Paraschiv, cunoscut ca ”fantoma albă” care dirija jandarmii.

Află detalii din articolul „FOTO VIDEO Flash-mob inedit la DIICOT: Măștile vinovaților de la 10 august au mulțumit DIICOT pentru clasarea salvatoare”