PSD-iştii bihoreni au emis, luni, un comunicat de presă plin de majuscule, prin care "Organizaţia Judeţeană îşi exprimă satisfacţia faţă de alegerea Doamnei Deputat Sonia Drăghici în funcţia de Vicepreşedinte al Organizaţiei de Femei" a partidului.

Potrivit comunicatului, "la Congresul Femeilor Social-Democrate, organizat la sfârşitul săptămânii trecute la Bucureşti, Doamna Deputat Sonia Drăghici a fost aleasă dintr-un număr de 25 de candidate în rândul celor 15 Doamne care ocupă funcţia de Vicepreşedinte, obţinând al treilea rezultat ca număr de voturi valabil exprimate".

În Consiliul Naţional al Organizaţiei de femei a PSD au mai fost ales şi profesoara Lia Pop, decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice din Oradea, şi Anamaria Tiron, secretara cabinetului parlamentar al senatorului Ioan Mang.

În finalul comunicatului se mai arată că "organizaţia judeţeană a PSD Bihor este mândră de rezultatul obţinut de colegele noastre, rezultat care confirmă nivelul de implicare şi calitatea activităţilor desfăşurate de către femeile social-democrate din judeţul nostru".