Social democraţii bihoreni vor să se facă cunoscuţi pe Internet. "În cel mult o săptămână o să pornim site-ul organizaţiei judeţene, iar după site, vom lasa şi contul de pe Facebook", a afirmat preşedintele PSD Bihor, senatorul Ioan Mang, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Mang a spus că măsura va fi luată pentru a lărgi electoratul PSD dincolo de votanţii trecuţi de prima tinereţe. "Vrem să atragem electoratul tânăr şi foarte tânăr pentru a construi o bază solidă filialei şi în acelaşi timp ne gândim să ne întărim electoratul tradiţional prin editarea unei foi de informare cu apariţie lunară pe care o să vedem cum o să o distribuim", a declarat Mang.

Liderul PSD Bihor a afirmat că site-ul a fost conceput de o echipă de tineri din PSD Bihor şi va avea funcţiuni similare celui al organizaţiei naţionale. "Acesta va avea informaţiile obişnuite ale unui site de partid, dar şi ştiri şi informaţii utile care vor fi actualizate zilnic. Nu ne-am hotărât încă, dar luăm în calcul inclusiv posibilitatea ca vizitatorii să îşi poată depune online adeziunea la partid", a spus senatorul.

Senatorul Ioan Mang a fost ales preşedinte al filialei PSD Bihor pe 24 iunie, după un interimat de doi ani. Noul preşedinte a declarat vineri că prima şedinţă de lucru a noii conduceri a filialei va avea loc pe 22 iulie, ocazie cu care se va stabili şi strategia de lucru a PSD Bihor pentru perioada următoare.