Vicepreședintele PSD Bihor, Florian Sîrca, despre care BIHOREANUL a dezvăluit că într-o ședință de partid a folosit un limbaj obscen, a declarat că a fost vorba despre o scăpare, spunându-i totodată reporterului „m-ați ajutat să fiu mai chibzuit”.

„A fost o ședință lungă și tensionată, în care la un moment dat mi-a scăpat o expresie și mi-am cerut scuze. Având în vedere că ați făcut această dezvăluire, m-ați ajutat să fiu mai chibzuit. Sigur că nu se va pune problema (n.r. – repetării unor astfel de expresii) față de vreun alegător”, a spus Florin Sîrca, după ce, în conferința de presă pe care a susținut-o luni, la sediul partidului, împreună cu colegul Adrian Madar, BIHOREANUL l-a întrebat în legătură cu limbajul colorat pe care l-a folosit în ultima ședință de partid. 

Cu o săptămână în urmă, pe 26 septembrie, în ședința Biroului Județean al PSD Bihor, în care se discutau posibile sancțiuni pentru unul dintre cei doi consilieri județeni social-democrați care au votat exproprierile pentru Inelul Metropolitan, Sîrca a făcut recurs la organele sale genitale când s-a lăudat că a scăpat de procurorii DNA în 2015, când aceștia îl vizau într-o anchetă pentru fapte de corupție, în calitate de fost ofițer de Poliție, care ulterior nu s-a finalizat prin punerea sa sub acuzare. 

De asemenea, referindu-se la colegi de partid, care nu i-ar împărtăși opoziția față de proiectul Inelului Metropolitan, Sîrca ar fi lansat către aceștia o invitație legată tot de organul său genital. A fost nevoie de intervenția insistentă a colegilor de partid pentru ca fostul polițist să admită că a fost total deplasat.

„Și eu sunt om, la un moment dat putem greși, dar demersul meu a fost din dorința de a găsi un consens în PSD”, s-a scuzat Sîrca, blamând totodată colegii care au „sifonat” BIHOREANULUI comportamentul său din ședința de partid, cu argumentul că și „într-o bucătărie se întâmplă neînțelegeri, dar ele nu răzbat dincolo de pereții bucătăriei”.
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!