Profitând de vacanţa intersemestrială, ca în fiecare an, în perioada 31 ianuarie - 7 februarie, pugiliştii salontani şi-au încărcat bateriile.

Anul acesta cantonamentul s-a desfăşurat în Ungaria la Academia Madárfészek din Budapesta, după cum a declarat Sebastian Silaghi, preşedintele clubului salontan. Aici, zilnic au avut loc câte două antrenamente, primul de la ora 8 la 9, cu accent pe pregătirea fizică, iar cel de-al doilea antrenament de la ora 14.30 la 16.30, cu accent pe latura tehnico-tactică.

"Directorul academiei, domnul Wida Jozsef, împreună cu antrenorul coordonator Anatoli Gavrilov ne-au prezentat atât tehnici din şcoala boxului ucrainean, cât şi aparate de lucru moderne folosite în box aflate în dotarea academiei", a mai precizat preşedintele Sebastian Silaghi.

Lotul format din cei zece pugilişti de la Basti Box a fost însoţit de către tehnicienii Sandor Kallo, Ion Fugaru şi Sebastian Silaghi.

Finalul cantonamentului a fost sărbătorit apoi, pe 9 februarie, la sala de box din Salonta cu un sparing în compania echipelor Mezotur din Ungaria, Voinţa Satu Mare şi bineînţeles a pugiliştilor de la Basti Box din Vintere, Oradea şi Salonta.