Pugiliştii clubului bihorean Basti Box Salonta s-au remarcat din nou la un concurs internaţional. De această dată ei au participat, în perioada 2-3 septembrie, la Gyongyos, la întrecerile turneului "Matra Kupa 2017".

Competiţia din ţara vecină a reunit la start 108 pugilişti, proveniţi de la 26 de cluburi din Ungaria, Austria şi România. Ţara noastră a fost reprezentată de sportivii clubului salontan, condus de Sebastian Silaghi.

Lotul clubului bihorean a fost compus din şase sportivi, toţi reuşind să termine pe primul loc. Este vorba despre: Szabo Fanni Viktoria (48 kg - Salonta), Alexandru Dragoş (25 kg din Holod), Alexandru Tonca (48 kg din Holod), ultimii doi aflaţi la ora debutului, Vas Norbert (52 kg), Adelin Bulboacă (60 kg) şi Adrian Ruge (63 kg).

"Pugiliştii au boxat foarte bine fiind aplaudaţi la scenă deschisă, tuturor plăcându-le stilul de box salontan. Erdei Zsolt, preşedintele Federaţiei de Box din Ungaria, a felicitat întreaga echipă bihoreană", a declarat Ioan Duma care a mai menţionat că sportiva Szabo Fanni Viktoria a acordat un interviu pentru televiziunea maghiară.