Sportivii de la CS Basti Box Salonta au revenit la antrenamente săptămâna aceasta. Pe 14 ianuarie, la Salonta, pugiliştii au susţinut un antrenament comun cu sportivii de la clubul Voinţa Satu Mare, echipă care s-a prezentat cu 6 sportivi, însoţiţi de către antrenorul Gheorghe Sabău. Sâmbăta care vine, salontanii vor participa la un alt antrenament comun, dar de data aceasta în Ungaria, la Nyiregyhaza sub îndrumarea antrenorului Lajos Nagy, fost pugilist al şcolii salontane de box.

"După anul 2016, an foarte încărcat, cu turnee şi rezultate foarte bune, pugiliştii noştrii, atât la feminin cât şi la masculin fiind mereu pe podium, îşi încep anul 2017 cu veşti bune şi dorim ca acest ritm să-l putem susţine, mulţumită sponsorilor care investesc în aceşti tineri iubitori ai artei nobile box", a declarat Sebastian Silaghi, preşedintele Clubului Sportiv Basti Box Salonta.

Pe de altă parte, în urma dorinţei de a dezvolta boxul în comuna Holod, administraţia locală a încheiat un parteneriat cu CS Basti Box. Astfel, din luna aprilie a acestui an, sub îndrumarea antrenorului Ion Fugaru şi a instructorului sportiv Sandu Felician Săsăran, copiii din această comună vor beneficia de antrenamente gratuite şi de toate beneficiile practicării boxului.

În acelaşi timp, conducătorii clubului salontan continuă selecţiile pentru descoperirea de noi talente. "Invităm copii la selecţia organizată în cadrul antrenamentelor de box, dar de data aceasta accentul se pune pe descoperirea unui greu! Vă aşteptăm cu drag la antrenamente şi le mulţumim sponsorilor pentru tot sprijinul!", se arată într-un comunicat al clubului salontan, semnat de preşedintele Sebastian Silaghi.