Pugiliştii de la Basti Box Salonta s-au întors cu şapte medalii de la competiţiile la care au participat în perioada 12-19 mai. Este vorba despre Cupa României pentru tineret şi U22 la masculin, de la Brăila, și turneul internaţional intitulat Memorialul Bornemissza de la Eger din Ungaria.

La întrecerile Cupei României de la Brăila, desfăşurate în perioada 12-19 mai, Basti Box Salonta a participat cu cinci sportivi: la tineret cu Dănuţ Mititelu la 48 kg, Emeric Francisc Chirică la 63,5 kg, Szucs Istvan la 71 kg și Pavel Dragman la 75 kg, iar la U22 cu Marian Onuță în cadrul categoriei 67 kg.

În urma evoluţiilor avute, trei au reuşit să urce pe podium. Este vorba despre Dănuț Mititelu, care la categoria 48 kg s-a clasat pe treapta a treia a podiumului, Szűcs Istvan, care s-a situat pe locul 2 la categoria 71 kg tineret şi Pavel Dragman, clasat tot pe poziţia secundă la 75 kg tineret.

La concursul din Ungaria, de la Eger, desfăşurat în perioada 12 – 18 mai, CS Basti Box a participat tot cu cinci sportivi. La Turneul Internațional Memorial Bornemissza, ajuns la ediția a 73-a, au fost obţinute chiar patru medalii. Astfel, la feminin Daiana Andor, la 54 kg, a cucerit medalia de aur, iar la masculin cadeți Eduard Iovan, în cadrul categoriei 75 kg, a obținut medalia de bronz. La juniori, Darius Stegari, la 63 kg, a cucerit medalia de aur, în timp ce Andrei Marcu, la 63 kg, s-a situat pe locul 3 şi a intrat în posesia medaliei de bronz. La tineret, Paul Marta, 67 kg, a pierdut în optimi cu reprezentantul Elveției.

Sportivii au fost conduși de instructoarea Roxana Hamza.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!