Urmează două nopţi fără apă de băut. Compania de Apă Oradea va întrerupe în noaptea de marţi spre miercuri şi în cea de miercuri spre joi alimentarea cu apă potabilă a tuturor consumatorilor de pe malul drept al Crişului Repede. Sistarea serviciilor va afecta jumătate din oraş, din cartierele Oncea şi Rogerius, până în centru şi pe dealurile Oradiei.

"Acest lucru se datorează efectuării lucrărilor de spălare programată a magistralelor de alimentare cu apă. Subliniem faptul că unele reţele stradale de apă se vor spăla prin intermediul hidranţilor de incendiu. Din acest considerent, vă rugăm să nu interveniţi la hidranţii stradali prin care se efectuează spălări", se menţionează într-un comunicat al CAO.

Reprezentanţii operatorului au mai anunţat că, având în vedere curăţarea conductelor în zilele de miercuri şi joi, apa de la robinetele unor consumatori ar putea să conţină impurităţi dislocate de pe reţele. Orădenii sunt îndemnaţi să sesizeze orice modificări în parametrii de furnizare şi calitate a apei Dispeceratului CAO la numerele de telefon 0259.430.928 şi 0359.410.203.