Răfuielile dintre interlopii lui Romi Neguş, alias Romulus Markovics, şi cei ai lui Grecu, alias Mihai Gabor, continuă şi fac victime colaterale.

Zilele trecute, după cum a aflat Bihorel, un episod s-a consumat taman în vestiarul sălii de sport din Trade Center, "păţitul" fiind un celebru sportiv orădean, boxerul Adrian Stanca.

"Vina" pugilistului? Că ar fi apărut într-o fotografie de grup postată de un apropiat al lui Grecu pe Facebook, unde golanii nu s-au răbdat să nu posteze şi câteva mesaje cu tente provocatoare şi rasiste, cu trimitere evidentă spre Neguş.

Fotografia şi mesajele au fost ulterior şterse, însă cum oraşul e mic şi oamenii se mai şi întâlnesc, Stanca a dat nas în nas la sala de sport cu Markovics şi locotenenţii săi, care l-ar fi luat la o mică "şuetă".

"A fost doar o discuţie", zice Romi Neguş, chestionat de Bihorel, recunoscând practic "întâlnirea", dar fără să spună exact cum s-a terminat. Cert e că la Poliţie nu s-a înregistrat nicio reclamaţie. Deocamdată...

UPDATE: Precizări Adrian Stanca

După apariţia acestui text, Adrian Stanca a ţinut să trimită redacţiei precizări.

"Urmare a apariţiei articolului publicat de Bihoreanul, doresc să lămuresc faptul că nu a avut loc nicio răfuială sau ca aş fi fost luat la o mică "şuetă", articolul având o nota exagerată. Astfel, nu se pune problema vreunei victime colaterale. Faptul că doi oameni frecventează aceeaşi sală de sport nu înseamnă că am dat nas în nas cu cineva, de parcă m-aş fi ferit până acum de vreo eventuală întâlnire cu Romi. Totul s-a rezumat la un salut şi la o discuţie (la distanţă) de 2 minute pe seama replicilor aruncate între cei care, se pare, nu reuşesc sa pună capăt unor neînţelegeri", a transmis Adrian Stanca.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!