Răfuială mafiotă în parcarea Lotus Center unde, joi, în juul orei 15.00, mai multe persoane cu cagule trase pe faţă l-au atacat cu spray-uri lacrimogene şi bâte de baseball pe interlopul Marius Lazăr, alias Ciobanu', apropiat al patronului Laguna Guard, Aurel Gavriş.

Tânărul, în vârstă de 33 de ani, a fost atacat în momentul în care ieşea din complexul comercial, de faţă cu martori, şi a fost lovit până când a căzut la pământ.

Patronul Laguna Guard, Aurel Gavriş, susţine că principalii suspecţi sunt membrii clanului Neguş. "I-a anunţat cineva că Marius e acolo, altfel nu îmi explic cele întâmplate. Oricum, e stilul lor, iar în zonă a apărut la un moment dat şi Romi (Romulus Markovics, liderul grupării, n.r.)", a explicat Gavriş.

De altfel, surse judiciare au confirmat BIHOREANULUI că cinci persoane, membri ai grupării Neguş, între care şi Markovics (foto), au fost ridicate de poliţişti şi sunt audiate, la ora transmiterii acestei ştiri, la sediul Poliţiei Municipiului Oradea.

Grav rănit, Lazăr a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean.

"Victima a suferit o agresiune şi este în stare gravă. Are fracturi ale membrelor şi craniului, plus o hemoragie la nivelul creierului din cauza căruia pacientul a fost foarte agitat. În prezent e în comă indusă şi a fost intubat. Urmează să fie evaluat şi transferat la secţia de Terapie Intensivă" a declarat BIHOREANULUI dr. Beres Zsolt, medic SMURD.