Răfuiala a avut loc joi, la prânz. Atacatorii au descins în fața pizzeriei îmbarcați în șase bolizi și, după un scurt schimb de replici cu albanezul care îi aștepta pe terasă, l-au luat la bătaie, în îmbulzeala creată spărgându-se mai multe pahare și sticle de pe mesele alăturate.

Scandalul a durat doar câteva minute, după care atât victima cât și mafioții au dispărut, cei din urmă fiind văzuți ieșind din oraș pe DN 79, spre Arad. Nu destul de repede, însă, pentru că unii dintre clienții localului au apucat să-i recunoască pe câțiva din membri sau apropiați ai grupării Neguș printre care, spun oamenii, s-ar fi aflat Claudiu Otvos, Mihai Pandel, Adrian Dan zis Turcu și încă un bărbat cunoscut sub porecla de Romi Ţiganu.

cofetaria danessa.jpgPotrivit unor surse ale BIHOREANULUI, aceștia veniseră să încaseze de la albanez taxa de protecție pe care i-au impus-o patronului acestuia, un cetățean turc, proprietar al unei firme profilate pe comerțul internațional de legume-fructe și al unui depozit pe șoseaua de centură a orașului.

Joi seara, victima atacului s-a prezentat la Unitatea de Primire a Urgențelor pentru îngrijiri medicale. Deocamdată albanezul nu a depus o reclamație împotriva bătăușilor, însă polițiștii au început cercetările în caz, ancheta fiind îngreunată, spun oamenii legii, de faptul că atât clienții cât și angajații cofetăriei Danessa ezită să depună mărturie despre cele întâmplate, de teama unor repercusiuni din partea grupării.