Mai multe instituţii de presă din SUA au publicat zilele acestea informaţii şi câteva imagini dintr-un raport al FBI cu privire la un incident care a avut loc între actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt chiar înainte de a divorţa.

Potrivit site-ului Latimes.com, raportul FBI arată că incidentul s-a petrecut în 14 septembrie 2016, când cei doi soţi şi cei şase copii ai lor se întorceau din Franţa în SUA.

În raport se precizează că Jolie le-a povestit anchetatorilor cum Pitt, aflat în stare de ebrietate, a avut un conflict verbal cu ea în avion, iar apoi a dus-o în toaleta avionului unde i-a reproşat că ea e "cea care strică familia". Apoi actorul ar fi apucat-o de umeri, ar fi lovit-o şi ar fi vărsat bere pe ea.

De altfel, actrița a mai susţinut că în urma conflictului a avut mai multe răni la o mână, la un cot şi la spate.

Tot în raport se precizează că Brad Pitt neagă toate aceste fapte.

DailyMail.com a publicat şi două imagini alb-negru în care se văd nişte urme de vânătăi pe corpul actriţei.


(Sursa foto: dailymail.com)

După câteva zile de la acest conflict, Jolie a depus actele de divorţ, iar de atunci, cei doi actori se află într-o luptă pentru custodia copiilor (Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox şi Vivienne). Până acum toţi cei şase copii s-au aflat în custodia mamei, iar Pitt are dreptul să-i viziteze.

Raportul FBI a apărut în contextul în care recent Angelina Jolie a dat în judecată FBI pentru a obţine informaţii cu privire la investigaţia pe care au demarat-o agenţii în 2016, atunci când ea l-a acuzat pe Pitt pentru agresiune şi violenţă asupra copiilor lor.

Dosarul a fost însă închis pentru că FBI nu ar fi găsit dovezi care să-l incrimeneze pe bărbat.

Cele două vedete au devenit un cuplu în 2004, s-au căsătorit zece ani mai târziu şi au demarat procedurile de divorţ în 2016.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!