Viceprimar al Oradiei şi preşedinte al organizaţiei municipale a PNL, Florin Birta a anunţat luni, într-o conferinţă de presă susţinută alături de deputaţii Florica Cherecheş şi Gavrilă Ghilea, că joi, 16 mai, va avea loc singurul miting electoral din campania pentru europarlamentare programat în reşedinţa de judeţ.

„Joia aceasta, preşedintele partidului, Ludovic Orban, împreună cu primii patru candidaţi de pe listă, Rareş Bogdan, Vasile Blaga, Mircea Hava şi Gheorghe Falcă, vor avea o întâlnire la Sala Sporturilor, de la ora 17.30”, a spus Birta.

Înainte, însă, în prima parte a zilei, reprezentanţii PNL vor avea o întâlnire electorală la Beiuş, urmată de o conferinţă de presă la sediul din Oradea al organizaţiei judeţene, iar de la ora 14.00 Rareş Bogdan se va întâlni la Sala Florica Ungur (fosta ARLUS) cu elevi şi studenţi care vor vota pentru prima oară. „Întâlnirea nu este una strict de partid, este o întâlnire deschisă, poate participa oricine doreşte şi completează un formular de înscriere pe pagina de Facebook a PNL Bihor”, a precizat Birta.

La ora 15.00, candidaţii liberali vor străbate artera pietonală a oraşului din Piaţa Unirii, pe Calea Republicii, pentru a discuta cu orădenii interesaţi, iar ziua va fi încheiată cu mitingul de la Sala Sporturilor.

Aici, a spus Birta, se estimează participarea a circa 2.500 persoane, membri şi simpatizanţi liberali.