Reveniţi din Grecia, de la Balcaniadă, unde au obţinut un aur prin Eszti Bereczki şi o medalie de bronz, prin Raul Sînza, cicliştii cubului CarCover Racing Team Oradea s-au aliniat la startul Campionatului Naţional de Cross Country Olimpic, competiţie organizată pe 23 iulie, la Zărneşti.

Laureaţii de la Campinatul Balcanic s-au impus şi la Naţionale. Astfel, Raul Sînza a devenit campion naţional de juniori, iar Eszti Bereczki s-a impus în cursa junioarelor.

De asemenea, o altă componentă a echipei orădene, Lupuj Noemi, s-a clasat pe locul secund, devenind vicecampioană naţională. Din păcate, unul dintre favoriţii la medalii, Dragoş Maliţa s-a confruntat cu o problemă tehnică şi a fost nevoit să abandoneze.

După ce s-a impus la Zărneşti, în cadrul naţionalelor, Raul Sînza a concurat apoi la maratonul de la Poiana Braşov, unde a obţinut o nouă victorie.

Proaspeţi campioni naţionali, Raul şi Eszti vor face deplasarea în Italia unde vor participa, cu echipa României, la Campionatul European. Din echipa masculină mai fac parte, alături de Raul Sînza: Vlad Dăscălău, Ede Molnár (Dinamo-Bikexpert) şi Lucian Logigan (Scott Geiger).