S-a supărat Ilie Bolojan. Pentru că sfânta treime UDMR-PSD-ALDE și-a bătut joc de primarii liberali, Bolojan le-a spus pe față că nu le mai votează la Consiliul Județean niciun proiect care are nevoie de două treimi pentru adoptare.

Interesant e că dacă liberalii au primit sume infime, în general pentru alimentarea cu apă a comunelor, în schimb cei de la putere și-au dat o grămadă de bani pentru terenuri de sport și săli de nunți. Unii benchetuiesc, alți cară apa cu găleata.

Parcă-i văd pe alde Pasztor, Mang și Bodea cum se vor plânge că liberalii se opun binelui județului. Cum ar veni, noi ne punem clientela de partid în posturi călduțe și facem lucrări cu firmele noastre, iar voi, sărăntocii din opoziție, votați proiectele pe care vi le vârâm sub nas, că-s spre binele cetățenilor.

Eu sunt sceptic când aud sloganuri cu binele pe care ni-l fac politicienii. Și Kiss Alexandru ne-a vrut binele: dorea să construiască blocuri pentru nevoiași, dar până la urmă totul s-a dovedit a fi o schemă prin care să se umple el de bani. Şi tot spre binele nostru a contractat cărbune, chipurile ieftin, din care și-a tras partea leului.

Sunt tentat să pun pariu că Bolojan va torpila proiectul strategic pe sănătate pentru a-l aplica el la nivel de municipiu. Mai mult, va extinde parcurile industriale și în județ, profitând de experiența pe care o are, dar și de lentoarea celor de la Consiliul Județean. E război pe față și cred că nici ONU nu mai poate face pace între partidele din Bihor.