Dată în vileag de BIHOREANUL la începutul lunii trecute că fura carburanţi din cota Şcolii gimnaziale din Sâmbăta, cot la cot cu viceprimăriţa Sabina Bucurean şi ajutată de secretara unităţii de învăţământ, Florica Turcuş, primăriţa Mariana Laza confirmă zicala despre prostul care nu-i destul dacă nu-i şi fudul.

Supărată că directoarea şcolii, Ioana Ştefan, a pus la dispoziţia reporterilor acte ce dovedeau că atât primăriţa, cât şi secunda ei au scos de la benzinăria Silver Oil combustibili decontaţi de şcoală, dar în interesul lor personal, Laza a trimis Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor o adresă prin care a cerut conducerii acestei instituţii să "analizeze discuţiile preluate din presă şi din mediul online cu privire la modul în care este condusă Şcoala de către doamna director Ioana Ştefan", ataşând comentarii anonime postate de propriii susţinători, asmuţiţi s-o acuze pe "denunţătoare" de tot felul de păcate, inclusiv de faptul că ar fi fost "numită de PSD", adică tocmai de partidul primăriţei.

Bihorel a aflat, însă, că inspectorii IŞJ nu au găsit nicio neregulă în activitatea directoarei. În schimb, la fel precum Corpul de Control al Prefecturii, au confirmat că primăriţa s-a înfruptat din carburanţii şcolii. Opri-i-s-ar motorul!