O razie efectuată, miercuri, de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, ai Serviciului de Ordine Publică şi specialişti ai Inspectoratului Teritorial pentru Regim Silvic şi Vânătoare (ITRSV) Bihor a golit cunoscuta piaţă de lemne neautorizată din vecinătatea complexului comercial Plaza din centrul municipiului Oradea.

În urma descinderii, 11 persoane care se aflau în parcare cu 8 maşini încărcate cu lemne de foc au fost sancţionate pentru acte de comerţ în locuri neautorizate cu material lemnos, fără documente de provenienţă.

"În urma acţiunii, comercianţii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 10.000 lei", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

Totodată, poliţiştii au confiscat întreaga cantitate de lemne de foc, marfa fiind predată Direcţiei Silvice Oradea, pentru valorificare.

Razia şi amenzile nu i-au descurajat, însă, pe comercianţi, care joi au revenit la "locul de muncă", fiind surprinşi de fotograful BIHOREANULUI cu noi transporturi de lemne.