Sala de sport a Colegiului Emanuil Gojdu arată ca nouă. Cel puţin pe din afară, văzută dinspre sensul giratoriu. Constructorul a demontat miercuri schelele de pe faţada clădirii.

"În perioada imediat următoare mai urmează să se efectueze tencuielile poroase la soclu şi ultimul strat de vopsea, după care se va trece la racordarea jgheaburilor şi burlanelor la canalizarea pluvială din incinta colegiului", se menţionează într-un comunicat al municipalităţii.

Demarată anul trecut, reabilitarea sălii de sport a cuprins de la reafacerea tencuielilor şi tratarea pereţilor pentru diminuarea efectelor umidităţii până la refacerea şi izolarea planşeului cu vată bazaltică, respectiv raşchetarea şi ceruirea pardoselii din parchet.

Constructorul Sălard, executantul lucrărilor a mai reparat tâmplăriile metalice exterioare pe care le-a dublat cu tâmplărie de lemn stratificat, a refăcut instalaţiile interioare, sanitare, de încălzire şi electrice şi a făcut lucrări de zugrăveli cu vopsea silicatică. Investiţia se ridică la 758.880 lei.