Etapa aferentă lunii martie a circuitului "Oradea Joacă Padel" a reunit un număr record de echipe participante la Padel Arena, iar calitatea întrecerilor a fost pe măsură. La nivelul profesionist, orădenii Andrei Dărăban şi Bogdan Sturzu, principalii favoriţi, au câștigat turneul, în timp ce competiţia feminină, organizată în premieră, a fost adjudecată de Luana Călburean şi Denisa Bronţ.

Nu mai puţin de 32 de echipe, dintre care 12 la profesionişti, 16 la nivelul 2 şi 4 la feminin, s-au aflat la startul etapei a 3-a din tradiţionalul circuit "Oradea Joacă Padel". Dincolo de acest record de participare, turneul a avut şi un standard calitativ ridicat prin prezenţa unor echipe de top din circuitul naţional. 

Etapa s-a încheiat pe 16 martie, aproape de miezul nopţii cu o finală interesantă: favoriţii nr. 1 - Andrei Dărăban şi Bogdan Sturzu (din Oradea) contra Bogdan Bristan & Silviu Popescu (Timişoara). Orădenii au salvat o minge de set şi au câştigat primul act la tie-break, scor 7-6 (4). Echilibrul s-a păstrat până spre finalul setului secund adjudecat de orădeni cu 6-4. Aşadar 7-6; 6-4 după o oră şi jumătate de joc.

Locul 3 a fost ocupat de Horia Matei şi Emil Bronţ, iar în semifinale au ajuns şi Andreas Niemersheim şi Mircea Vasiu. 

Ionuţ Codreanu şi Cristi Bobîlcă au pătruns în finala nivelului 2, unde s-au înclinat în două seturi în faţa bănăţenilor Alex Spinu & Denis Sas. Surpriza a reprezentat-o bronzul trecut în cont de George Negrău & Daniel Marian (antrenor Laurenţiu Tomulescu) după o super finală-mică în compania timişorenilor Daniel Neacşu & Alex Lepa. 

Nivelul feminin, organizat în premieră în circuit, a fost câştigat de Luana Călburean şi Denisa Bronţ, urmate de Amalia Tundrea şi Antonia Perţe, și de Mădălina Matei şi Iulia Szasz. 

Caravana se mută la Timişoara, unde în perioada 22-24 martie se va disputa etapa de Circuit Naţional. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!