Poloiştii de la CSM Oradea susţin sâmbătă două jocuri în cadrul Superligii Naţionale, ambele cu bucureștenii de la Sportul Studenţesc.

Întâi, cu începere de la ora 11, elevii antrenorilor Ciprian Cîmpianu şi Christian Sandor se vor confrunta cu Sportul într-o partidă din cadrul etapei a 6-a a campionatului.

De la ora 17.30, cele două echipe se vor întâlni din nou, în partida ce va conta pentru returul campionatului şi pe care formaţia bucureşteană a acceptat să o susţină la Oradea.

Disputele contează pentru ediţia 2022-2023 a Superligii Naţionale "Suzuki" și sunt programate la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu". În prima partidă de sâmbătă orădenii sunt consideraţi gazdă, iar în meciul al doilea, studenţii bucureşteni sunt organizatori.

Până în prezent, jucătorii de la CSM Oradea au disputat cinci partide în noua ediţie de campionat, obţinând cinci victorii.

După ziua de sâmbătă, pentru ei vor urma duelurile cu Steaua, atât din campionatul intern, cât şi dubla manşă din optimile de finală ale LEN Euro Cup.

Tot în acest weekend, dar vineri seară, Sportul Studențesc întâlnește și cealaltă echipă bihoreană din competiţie, CSU Oradea, de la ora 19, la Bazinul Crişul.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!