Operatorul de salubrizare din Oradea şi din Zona Metropolitană Oradea a închis definitiv Biroul Relaţii cu Clienţii şi sediul administrativ de pe strada Tudor Vladimirescu nr. 79. Noua bază de operaţiuni RER Vest se află pe strada Moliere nr. 21, prima arteră la dreapta după benzinăria OMV de pe Calea Clujului, pe sensul de ieşire din Oradea. 

Mutarea RER Vest vine după începerea şantierului în intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu şi Decebal, pentru realizarea viitorului pasaj rutier din zonă. 

Aflat la periferia oraşului, noul sediu RER a fost ales pentru a avea spaţiul necesar relocării autospecialelor, dar să fie şi la îndemâna clienţilor care circulă cu transportul în comun. În apropiere are staţia autobuzul 16, care pleacă din Piaţa Cetăţii şi opreşte vizavi de fostul stadion Motorul, unde este şi intrarea pe strada Moliere. 

Clienţii RER Vest au varianta de a achita facturi şi încheia contracte în Primăria Oradea, la camera 6. Biroul operatorului de salubrizare din clădirea Primăriei este deschis luni, miercuri şi vineri între orele 7.30 şi 15.30, iar marţi şi joi, între orele 7.30 şi 16.30. Serviciile oferite sunt cele de încheiere, modificare, suspendare sau reziliere contracte de salubrizare, precum şi încheiere contracte de moloz.

Articole pe aceeași temă:
Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!