Din cauza lucrărilor la pasajul Decebal - Vladimirescu, operatorul de salubrizare RER Vest își mută sediul din Oradea, din 18 iunie, pe strada Moliere nr. 21.

Odată cu începerea șantierului din apropierea centrului orașului, operatorul de salubrizare va muta, etapizat, toate utilajele și angajații în noua locație, în apropiere de Calea Clujului. Noile birouri RER Vest se află pe o stradă adiacentă Căii Clujului nr. 209, cu intrare din strada Moliere nr. 21 (prima străduță la dreapta după benzinăria OMV).

Biroul Relații cu Clienții care se va afla la parterul clădirii va oferi aceleași servicii: încheiere, modificări și rezilieri contracte, dotarea clienților cu pubele sau containere, în limita stocului disponibil. În imediata apropiere a Biroului Relații cu Clienții va fi poziționată și Casieria, unde se vor putea achita fizic facturile.

Inițial, mutarea RER Vest trebuia să aibă loc în luna iulie, însă, la solicitarea Primăriei, compania devansează data relocării.

Totuși, având în vedere că din 1 iulie este obligatorie utilizarea platformei din Spațiul Privat Virtual pentru înregistrarea facturilor de către persoanele juridice, RER Vest le încurajează pe acestea să își activeze facturile electronice și să facă plățile tot electronic, scăpând astfel de un drum până la noul sediu.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!