Lucrările de înlocuire a rețelei de apă din intersecția străzilor Avram Iancu și Evreilor Deportați cu Parcul Bălcescu impun noi restricții de circulație.

Traficul auto prin intersecția străzilor Avram Iancu și Evreilor Deportați va fi sistat timp de aproape patru zile.

„De astăzi și până sâmbătă seara se închide circulația în intersecția străzii Evreilor Deportați cu strada Avram Iancu, pe direcția de mers dinspre Karaviem înspre Bulevardul Decebal. Ocolirea se va face prin viraj stânga, pe strada Alexandru Vaida Voievod”, a anunțat miercuri Primăria Oradea, printr-un comunicat de presă.

În continuare, conducătorii auto vor putea circula în sens invers atât dinspre Calea Armatei Române către strada Avram Iancu, cât și dinspre Parcul Bălcescu către Karaviem pe strada Evreilor Deportați (foto jos).

În plus, pe durata restricțiilor, strada Mihail Kogălniceanu va deveni stradă cu dublu sens. „Se interzice parcarea pe carosabil, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Avram Iancu (lângă Liceul Aurel Lazăr) și cea cu strada Mihai Viteazul”, se precizează în comunicat.

După cum BIHOREANUL a mai scris, strada Avram Iancu a fost închisă traficului auto începând din cea de-a doua parte a lunii iulie pentru înlocuirea rețelelor de apă, canalizare și termoficare înaintea asfaltării acesteia.

Lucrările sunt executate de firma Avril. Obiectivul municipalității este ca șantierul să se închidă în luna septembrie înainte de începerea anului școlar.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!