Se anunță o nouă după-amiază aglomerată pe străzile din jurul stadionului Iuliu Bodola din Oradea. Miercuri, de la ora 18, va avea loc meciul dintre echipa arădeană UTA și CS Universitatea Craiova, ocazie cu care traficul rutier va fi restricționat pe mai multe străzi.

Potrivit unui comunicat transmis marți de Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor, între orele 15 și 21 vor fi restricții pentru autoturisme pe strada Olimpiadei (de la intersecția cu str. Prof. Dr. Ion Cantacuzino până la intersecția cu str. Traian Lalescu), str. Traian Lalescu (de la intersecția cu str. Iasomiei până la intersecția cu str. Olimpiadei), str. Prof. Dr. Ion Cantacuzino (de la intersecția cu strada Iasomiei până la intersecția cu str. Olimpiadei), str. Busuiocului (de la intersecția cu str. Iasomiei până la intersecția cu str. Prof. Dr. Ion Cantacuzino), str. Sportului, str. Tudor Arghezi, str. Sf. Ladislau.

Jandarmii au anunțat și că suporterii vor avea acces pe stadion începând cu ora 16, dar fără să aibă la ei băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte periculoase.

„Este interzisă introducerea sau afișarea de bannere, inscripții sau alte mijloace de publicitate vizuală care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență. Spectatorii nu au voie să arunce asupra celorlalți spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forțelor de ordine sau a personalului de ordine și siguranță, asupra bunurilor mobile și imobile aflate în incinta stadionului, precum și în direcția suprafeței de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanțe corozive ori care murdăresc”, a mai transmis Jandarmeria.

Suporterii mai trebuie să știe că nu au voie să migreze dintr-o tribună în alta și nici să stea pe scări.

De asemenea, în ziua meciului, între orele 15 și 21, este interzisă desfacerea și comercializarea băuturilor alcoolice în zona apropiată stadionului municipal.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!