Lucrările de infrastructură din zona şoselei de centură restricţionează traficul auto.

Ocoliţi!

Potrivit unui comunicat al municipalităţii, Comisia tehnică pentru probleme de circulaţie din cadrul Primăriei a aprobat la cererea constructorului Abed Nego prelungirea cu două luni a restricţiilor de circulaţie din zona podului peste Peţa din Calea Aradului.

Traficul auto către şoseaua de centură va fi restricţionat începând de la intersecţia cu strada Henrik Ibsen până dincolo de pod şi se va desfăşura deviat pe câte o bandă pe sens pe partea opusă.

"Restricţia de circulaţie intră în vigoare luni, 24 februarie, pe o perioadă de două luni şi este necesară pentru lucrările care se derulează la extinderea liniei de tramvai pe traseul Calea Aradului - strada Făgăraşului", se menţionează într-un comunicat al Primăriei.

Trafic restricţionat

În plus, începând de luni constructorul care amenajează pasajul suprateran peste şoseaua de centură din zona Pieţei 100 va trece la demolarea parapetului de beton existent.

Astfel, începând de marţi, 25 februarie, circulaţia pe şoseaua de centură în zona lucrărilor se va desfăşura pe o bandă pe sens pe direcţia Borş – Cluj iar ieşirea în centură dinspre strada Universităţii va fi închisă.

Lucrările de construire a pasajului au fost atribuite firmei Porr Construct pentru suma de 27,8 milioane lei şi vor dura 18 luni. Termenul estimat pentru finalizarea investiţiei este 11 aprilie 2021.