Cum arată evenimentele săptămânii trecute, prin ochii lui Bihorel:

Luni

Vio către Ghiusi: "Am văzut că preşedinta voastră a demisionat pentru că a graţiat un pedofil. La noi nu se întâmpla asta nici dacă preşedintele însuşi era pedofil". "Păi, asta e diferenţa între noi şi valahi". "Ce valahi, mă? Că al nostru e sas". 

Marţi

Şeful UPU: "Pacienţii aduşi la noi vor putea fi urmăriţi de aparţinători, care vor avea informaţii despre starea lor în timp real". "Bănuiesc că lumea s-a bucurat". "În ţara în care jumătate din popor e convinsă că prin vaccinare li s-au băgat cipuri în vene, mulţi vor vedea asta ca pe o conspiraţie pentru a-i supraveghea informativ pe cei grav bolnavi".

Miercuri

Birtaşul, nedumerit de reacţia concitadinilor: "Acum văd că sunt atacat pe motiv că încă mai există 200 de străzi din pământ". "Şi oamenii n-au dreptate?". "De câte ori fac câte o investiţie, apar haterii care mă critică: că iar punem betoane, iar punem asfalt... Să se decidă: vrem drumuri din betoane şi asfalt sau din pământ cu iarbă prin mijloc?".

Joi

Puradel, nemulţumit de impozitarea concediilor medicale: "Ăştia nu mai ştiu pe ce să pună impozit". "Dar de ce te deranjează pe tine, că oricum nu lucrezi nicăieri?". "Păi, nu lucrez că neamul meu e foarte bolnav, de-aia mă şi deranjează acest impozit". "Dar ce boală aveţi?". "Avem boală pe muncă". 

Vineri

Şefa de la Filarmonică, despre retrocedarea clădirii: "Pentru noi e o veste bună şi una rea. Rea, pentru că nu e confortabil să ştii că, după ce ai avut o casă a ta, acum vei locui cu chirie". "Şi vestea bună?". "Că vor trebui accelerate lucrurile cu viitorul Centru Cultural. Noi acelaşi efort îl depunem să cântăm în faţa a 400 de spectatori ca în faţa a 1.100".

Sâmbătă

Bolovan, despre Inelul metropolitan: "Soluţia nouă este mai scumpă, pentru că ocolul trebuie să fie mai mare". "Asta înseamnă bani în plus de la Consiliul Judeţean?". "Niciodată! Plătim mai mult pe inel, dar nu mai fac racorduri cu satele din jur, aşa că cei care au contestat drumul vor avea acces la ei numai cu cizme de cauciuc".

Duminică

Veşti bune pentru analfabeţi: examenul teoretic pentru permis se va putea da în orice oraş. Inclusiv la Piteşti, unde, conform tradiţiei, l-au luat toate loazele. 

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!