Cum arată evenimentele săptămânii trecute văzute prin ochii lui Bihorel: 

Luni

Vio, către Ghiusi: "Văd că aniversaţi 55 de ani de la înfiinţarea formaţiei Metropol. De ce s-a numit aşa? Cânta doar în Zona Metropolitană?". "Habar n-ai de istoria locului! Pe vremea aia era Regiunea Crişana, iar tu ai venit cu eşalonul abia după 25 de ani".

Marţi 

Cu Bolovan, despre cerşetorii din Anglia care au invadat oraşul: "Dacă nu eram eu atâţia ani la Primărie, azi aveam şi mai mulţi cerşetori". "De ce, i-aţi ameninţat că-i trimiteţi acasă?". "Nu, am reparat sistemul de termoficare şi nu mai pot dormi deasupra ţevilor, că nu ies aburi". 

Miercuri

I-am povestit Birtaşului cum un cuplu a făcut sex într-o parcare, iar vecinii scandalizaţi i-au reclamat. În plus, Justiţia le-a tras o amendă ca să ţină minte. "Nu ţi se pare scandalos, ca primar, să vezi cu ce se ocupă concetăţenii tăi?". "Din partea mea, pot face ce vor în public, dar am să verific dacă au plătită parcarea de domiciliu, altfel îi amendez şi eu încă o dată". 

Joi

Puradel, în al nouălea cer: "Mulţumesc Ministerului Mediului că implementează reciclarea flacoanelor şi a sticlelor". "De când te-a izbit ecologia?". "Nu-i vorba de ecologie, ci de supravieţuire. În sfârşit putem vinde şi noi sticle şi PET-uri, că nu toţi gagiii vor merge să recupereze garanţia, aşa că strângem noi ambalajele".

Vineri

Dinamoviştii, dezamăgiţi de rezultatul din Cupă cu FC Bihor. Un oficial de-al lor a recunoscut: "Ştiam că vom avea meci greu, că voi nu iubiţi câinii". "De unde până unde asta?". "Păi, am auzit că Bolovan i-a eutanasiat pe toţi şi mă gândesc că nici câinii roşii nu fac excepţie".

Sâmbătă

Suntem campioni mondiali la minifotbal. Preşedintele Federaţiei s-a lăudat: "Noi n-avem faţă de fotbalul mare, aşa că am preferat să performăm în varianta mini". "Şi crezi că-i motiv de împăunare?". "Păi, spune-mi la ce sport mai suntem campioni mondiali? Cred că şi la sportul naţional, oina, moldovenii ne-au suflat titlul".

Duminică

Eveniment epocal: s-a văzut în oraş Aurora Boreală. Boreală sună ca dracu’.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!