La pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Orădenii care și-au petrecut noaptea dintre ani la fostul restaurant Transilvania, rebranduit de frații Ioan și Viorel Micula ca sală de nunți sub denumirea Queen Mary Ballroom și cu interiorul modificat ilegal, ceea ce a și adus o amendă penală, și-au început anul 2024 cu un gust amar.

Dincolo de atmosfera festivă întreținută de Berki Band și de aperitivele cu denumiri sofisticate, orădenii care au plătit 450 de lei pe meniu s-au trezit înghesuiți la mese încât abia puteau duce mâna la gură.

Profitând de succesul evenimentului, la care au vândut toate locurile încă de la începutul lui decembrie, organizatorii au exploatat spațiul la maximum, înghesuind în sală excesiv de mulți clienți. Spre exemplu, la o masă la care ar fi trebuit să fie 18 oameni au fost aproape 30 de inși. Numărul mare al participanților a întrecut, se pare, inclusiv așteptările gazdelor.

Dimineața, la servirea tradiționalului platou țărănesc, cu caltaboși, cârnați, jumări și alte „porcării”, petrecăreții au aflat cu surpriză că... nu mai este pâine pentru toată lumea. „Luați de pe altă masă”, l-ar fi îndemnat un angajat pe un client. Ca să știe și el cum se fac averile...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!