Sportivii de la CSS LPS Bihorul şi CS Crişul Oradea au obţinut mai multe clasări pe podium la întrecerile concursului de judo de la Huedin, competiţie dotată cu Cupa Judo 1983.

La întrecerile care au reunit la start 300 de sportivi şi care s-a desfăşurat la categoriile de vârstă de U14 şi U12, sportivii de la LPS CSS Bihorul au obţinut un număr de şase medalii, dintre care trei au fost de aur, una de argint, iar două de bronz. Pe lângă acestea, au mai fost cucerite trei locuri V.

La categoria de vârstă U14, Bianca Popa (48 kg) s-a situat pe primul loc, Casian Fort (73 kg) şi Ionuţ Katona (+73 kg) pe locul al III-lea, iar Antonio Popa (50 kg) a ocupat locul V.

La U12, Georgiana Popa (48 kg) şi Berenice Belenyesi (52 kg) au ocupat prima poziţie, în timp ce Dragoş Ţîrlea (46 kg) s-a situat pe poziţia secundă, iar Samir Tacheatine (38 kg) şi Ionuţ Gruie (60 kg) au ocupat locul V.

Tinerii judoka de la CSS LPS Bihorul sunt pregătiţi de antrenorii Olimpia Ianc, Emil Morar, Alexandru Goncearenco şi Barna Ru.

De la clubul Crişul Oradea au participat la întrecerile de judo de la Huedin trei sportive, care au reuşit să-şi adjudece două medalii de aur şi un loc 5, la categoria de vârstă U12.

Pe prima poziţie s-a situat Patricia Pintea (57 kg) şi Beatrice Volcinschi (+57 kg), în timp ce locul V a revenit Oanei Tamas, la categoria de greutate 36 kg.