Cei patru piloţi ai echipei de motociclism viteză CarCover Racing Team Oradea, Janos Chrobak, Silvio Muzzalupo, Cristian Ghitea şi Vigh Gyorgy, au participat, în perioada 30 martie – 2 aprilie, la prima etapă din cadrul Campionatului RoSBK, desfăşuată în Grecia, pe circuitul de la Serres.

Performanţele obţinute de piloţii echipei orădene au fost considerate satisfăcătoare de către oficialii clubului.

Astfel, Janos Chrobak (foto) s-a situat pe locul 3 la clasa Supersport 600, în timp ce Silvio Muzzalupo a încheiat pe locul 10, la aceeaşi clasă la care au luat startul 18 concurenţi.

Vicecampionul naţional la clasa Rookies, Cristian Ghitea, s-a situat pe locul 7, la start aliniindu-se 16 competitori.

Clasa superbike (1.000 cmc) a atras cei mai mulţi concurenţi, nu mai puţin de 25. Vigh Gyorgy a încheiat concursul pe poziţia a 5-a.

De precizat că acest circuit elen este cel mai larg din Balcani. El are o lungime de 3.186 m, cu 12-15 m lăţime, un circuit cu 16 viraje, viteza medie fiind cifrată în jurul a 200 km/h. Mai mult, acesta îndeplineşte toate specificaţiile Federaţiei Internaţionale de Motociclism (FIM) şi poate organiza curse pană la nivel de Formula 3.

Fiind situat foarte aproape de Bulgaria, pentru piloţii din această ţară, circuitul de la Serres este unul cu care s-au familiarizat. De altfel, bulgarii au fost printre performerii primei etape.

Etapa a doua din calendarul competiţiei este programată la data de 4 iunie, la Pannoniaring, "acasă" la Janos Chrobak şi Vigh Gyorgy.