Rezultate bune pentru cele două sportive de la LPS Bihorul Oradea care au participat pe 3 octombrie, la întrecerile Finalei Campionatului Naţional de Atetism pentru copii 1 şi copii 2, de la Bucureşti.

Antrenorul Călin Laza s-a deplasat cu Kiss Kamilla, care a luat startul la categoria copii 1, şi Andra Danciu, care este vicecampioană naţională la cros şi care a luat startul la categoria copiilor 2.

În urma participării, Andra a ocupat locul 2 la proba de 1500 m, cu timpul de 5 minute și 22 secunde, adjudecându-şi, astfel, medalia de argint şi titul de vicecampioană naţională.

Astfel, dupa medalia de argint de la crosul de la Botoşani, tânăra sportivă orădeană confirmă forma bună în care se află, reuşind să cucerească şi medalia de argint şi la 1500 m pe pistă.

La rândul ei, Kiss Kamilla a ocupat poziţia a 4-a în cadrul aceleiaşi probe de 1500 m, cu timpul de 5 minute si 30 secunde.

Naţionalele de Atletism pentru copii 1 şi copii 2 au fost găzduite de Stadionul "Iolanda Balaş Soter" şi, pe lângă 1500 m, a mai cuprins şi probele de 800 m, 5x80 m, dar şi cele de 3 000 m marş masculin şi 2 000 m marş feminin.