Tinerii luptători de la LPS Bihorul Oradea, antrenați de Nelu Sandu Pop, au încheiat cu succes participarea la două competiții, una la Skopje, iar cealaltă la Buzău. Din Macedonia de Nord s-au întors cu trei medalii, iar de la Buzău cu cinci clasări pe podium.

La Campionatul Balcanic U15 și U17, care a avut loc la Skopje, în capitala Macedoniei de Nord, în perioada 3-6 octombrie, din delegaţia României au facut parte şi șase tineri luptători legitimați la LPS Bihorul Oradea. Aceștia au avut evoluții foarte bune, reușind să obțină două titluri și o medalie de argint.

Pe primul loc s-au situat Maia Vodoileu, la categoria de vârstă U17, şi Vlad Trip, la U15. Tot la U15, Albert Fuzi a urcat pe cea de-a doua treaptă a podiumului, intrând în posesia medaliei de argint.

În schimb, sportivii Alexandru Ghib, Florin Beldea şi Sergiu Pop au fost surclasaţi de adversari din Bulgaria.

O altă delegaţie de luptători de la LPS Bihorul a participat, în paralel, în ţară la Festivalul Micului Luptător de la Buzău, competiţie rezervată categoriilor de vârstă de U10 și U8. 

Au fost din nou întreceri pline de emoții, dar și de rezultate bune pentru cei mai mici sportivi legitimați la LPS Bihorul Oradea. Astfel, cu trei locuri I şi două locuri II, plus prima poziţie în ierarhia generală pe echipe, micuții luptători au completat rezultatele obținute de colegii lor mai mari la Campionatul Balcanic.

Principalii performeri la Buzău au fost Bogdan Pop, Dominik Dobrai şi Luca Piscoi, care, la U10, s-au situat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi au intrat în posesia medaliilor de aur.

Tot la U10, Dominic Birta a ocupat locul II, pe poziţia secundă s-a situat şi Arun Aris Pop, la U8. Au mai participat şi Dumitru Vidican şi Victor Dorneanu. „Datorită rezultatelor obținute de acești minunați copii, echipa LPS-ului a obținut locul I în clasamentul general naţional”, a precizat antrenorul Nelu Sandu Pop, care şi-a felicitat încă o dată elevii pentru rezultatele înregistrate.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!