Şi sportivii de la clubul Viitorul Borş se pot lăuda cu rezultate deosebite la întrecerile concursului internaţional de judo pentru copii şi veterani, care a avut loc la Timişoara şi care este dotat cu "Cupa Constantin Ali Bogdan".

Astfel, printre cei peste 600 de tineri sportivi din România, Republica Moldova, Serbia şi Ungaria, s-au numărat şi componenţii clubului bihorean Viitorul Borş, pregătiţi de antrenorul Cristian Nagy. 

În întrecerea pe echipe, combinația dintre Viitorul Borş şi Academia de Judo Timişoara a câştigat atât competiţia de băieţi, cât şi cea de fete la U12, iar la individual pe primul loc s-au clasat: Olah David la U7 20 kg, Nagy Naomi la U9 24 kg, Nagy Patric la U12 30 kg, Nagy Luca la categoria U12 42 kg şi Bungău Rareş la U13 60 kg. 

Ceva mai puţin experimentat, Olah Adam, la U13 50 kg, a ocupat locul V. 

De notat însă că şi antrenorul Cristian Nagy s-a clasat pe primul loc, în secţiunea de veterani, în cadrul categoriei M3 – 73kg.

„Veteranii orădeni au fost aplaudaţi şi încurajaţi de pe margine de copiii judoka, în timp ce aceştia îşi urmăreau părinţii şi antrenorii cu emoţii", după cum a transmis tânărul antrenor Cristian Nagy.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!