După evoluţia bună a sportivilor de la "tineret", şi juniorii secţiei de tir sportiv de la clubul CSU Oradea au obţinut rezultate excelente la Campionatele Naţionale din această săptămână, desfăşurate la Bucureşti, la Poligonul "Iosif Sârbu". Astfel, la juniori, sportivii pregătiţi de antrenorii Vasile Leţ şi Adriana Floruţa au cucerit 19 medalii.

La probele de pistol viteză, medalia de aur a fost adjudecată de sportivul Norbert Grama, cea de argint de Bucsias Levente, iar bronzul i-a revenit lui Patrik Puie.

Alte medalii, de argint şi bronz, au fost cucerite de aceiaşi trăgători la probele de pistol standard şi sport, echipa pistolarilor de la CSU devenind campioană la pistol viteză şi vicecampioană la celelalte două probe.

La proba de puşcă culcat 60 de focuri, sportiva Vivianne Mangra a devenit noua campioană naţională, cucerind, totodată, şi medalia de bronz la proba de trei poziţii x 40 de focuri. La rândul său, Magdiel Şipa a obţinut tot bronzul la probele de 40 de focuri picior şi 40 de focuri genunchi, dar şi la 60 de focuri culcat.

O altă sportivă orădeancă de la CSU, Alexia Lezeu, a devenit vicecampioană naţională de juniori în cadrul probei de 40 de focuri picior. Echipa de puşcă feminină, formată din Vivianne Mangra, Anreea Pop şi Alexia Lezeu şi-a câştigat, de asemenea, poziţia de vicecampioană la toate probele de puşcă.

După aceste evoluţii bune, ale tineretului şi juniorilor, de la Campionatele Naţionale de tir sportiv de la Bucureşti, desfăşurate la Poligonul "Iosif Sârbu", sportivii şi antrenorii de la CSU Oradea se vor pregăti de săptămâna viitoare şi de întrecerile seniorilor de la Naţionalele de tir sportiv.