Sportivele secţiei de scrimă de la LPS Bihorul Oradea s-au întors cu rezultate frumoase de la întrecerile concursului internaţional dotat cu Cupa Vasas - Memorial "Gyozo Kulcsar". Este vorba despre cel de-al treilea grand prix din cadrul circuitului "Olimpici", desfășurat la Budapesta, în sala clubului Vasas între 24 şi 26 ianuarie.

În prima zi de concurs, la categoria "kids" U13 feminin, în care s-au înscris 111 sportive din zece țări, orădeanca Andrea Muntean a reușit să ocupe locul I. În urma rezultatului, Andrea Muntean ocupă prima poziţie în rankingul general al circuitului în sezonul 2019-2020, la categoria "kids".

În 25 ianuarie, evoluţiile şi rezultatele au continuat de aceiaşi manieră pentru sportivele pregătite de Andrei Timoce şi Costică Bărăgan. La categoria "novice" feminin, unde au luat startul 116 sportive provenite din 11 ţări (Ungaria, Elveţia, Polonia, Ucraina, Serbia, Macedonia, Irlanda, Bulgaria, Slovacia, Germania şi România), Alexandra Drăgan s-a situat pe primul loc, iar după acest rezultat se situează pe poziţia a III-a în rankingul general al circuitului în aceeași categorie. La această probă a concurat și Andrea Muntean, care s-a situat pe locul 9.

Tot în 25 ianuarie s-au desfăşurat și întrecerile de la categoria "mini" feminin, unde au fost prezente 44 de sportive din şase ţări, Ungaria, Polonia, Ucraina, Bulgaria, Irlanda şi România. Dintre sportivele de la LPS Bihorul, Ana Muntean a ocupat locul 7, iar Sonia Buta s-a situat a 16-a, după ce a pierdut accederea în finala de 8 în faţa colegei sale, Ana Muntean cu scorul de 9-10.

În ultima zi de întreceri, la categoria "adolescenţi" feminin, Alexandra Drăgan a încheiat pe locul 5, iar ca urmare a acestui rezultat ocupă poziţia a II-a în clasamentul general al circuitului din sezonul 2019-2020 la categoria "adolescenţi".