Sportivii echipei de karate shotokan a clubului CS Shogunul Oradea au obţinut rezultate foarte bune la întrecerile ediţiei a XVII-a a Cupei Internaţionale de Karate "Sretenje", competiţie care s-a desfăşurat pe 3 februarie, la Arandjelovac, în Serbia.

La turneul care s-a desfăşurat pe cinci suprafeţe de luptă au participat 740 de karateka de la 46 de cluburi din 5 ţări, Slovenia, Bosnia - Herţegovina, Muntenegru, Serbia şi România.

Pregătită de soţii Ioan (deţinător al centurii negre 8 Dan) şi Elena (4 Dan) Vaida, echipa de la Palatul Copiilor şi Elevilor Oradea a fost alcătuită dintr-un lot de 24 de sportivi.

Aceştia au avut o evoluţie foarte bună, situându-se la final pe primul loc în clasamentul general al cluburilor, după ce şi-au adjudecat 40 de medalii, dintre care 20 au fost de aur, 12 de argint şi 8 de bronz.

Pe secţiuni, elevii profesorilor Vaida au obţinut rezultatele:

- la kata individual: 5 de medalii de aur, 4 medalii de argint şi 4 medalii de bronz (în total 13 medalii)

- la kumite individual: 10 de medalii de aur, 4 medalii de argint şi o medalie de bronz (în total 15 medalii)

- la kata echipe: 2 de medalii de aur, 2 medalii de argint şi 2 medalii de bronz (în total 6 medalii)

- la kumite individual: 3 de medalii de aur, 3 medalii de argint şi o medalie de bronz (în total 6 medalii).

Pe lângă acestea, Szabo Sara a fost declarată de către comisia de organizare a turneului drept cea mai bună sportivă la feminin "datorită frumoasei prestanţe la forma de kata şi datorită combativităţii de luptă şi a fair-play-ului la kumite", după cum a declarat antrenorul Ioan Vaida.