Poloiştii echipei orădene CSM Digi, Robert Gergelyfi şi Levente Vancsik (foto), fac parte din delegaţia echipei naţionale a României care participă în partea a doua a acestei săptămâni în Ungaria, la turneul "Benu Cup". Competiţia are loc la Budapesta, în perioada 5-7 iulie.

De menţionat că alături de echipa României, antrenată de Dejan Stanojevic, la turneu mai sunt prezente şi reprezentativele Ungariei, SUA şi Australiei.

Lotul echipei naţionale a României cuprinde un număr de 15 jucători. Este vorba despre: Tibieriu Negrean, Cosmin Radu, Mihnea Chioveanu, Alexandru Ghiban, Gheorghe Mihnea, Victor Antipa, Daniel Teohari, Nicolae Oanţă, Vlad Georgescu, Şerban Abrudan, Marius Ţic, Andrei Prioteasa, Tudor Fulea şi cei doi jucători de la CSM Digi Oradea, Gergelyfi şi Vancsik.

În primul joc, România întâlneşte joi de la ora 18, echipa Ungariei, apoi, vineri, de la ora 16:45, se confruntă cu Australia, pentru ca sâmbătă, începând cu ora 9:45, să întâlnească reprezentativa SUA.

Reamintim că echipa naţională a României este calificată la Campionatul European, eveniment programat a se desfăşura între 14 şi 28 iulie, la Barcelona, în Spania.

După cum precizează site-ul clubului CSM, alţi trei jucători de la CSM Digi Oradea se află în lotul lărgit al echipei naţionale U19 masculin a României. Aceştia sunt: Nichita Ilisie, Ferenc Czenk şi Horaţiu Ilisie.