UE ne tratează aşa cum merităm, ca pe un fel de leneş al satului, căruia, din când în când, i se mai dă băutură şi mâncare pe caiet, numai să stea liniştit şi să nu fure de la vecinii mai gospodari. Occidentul ştie destul de bine că ceea ce se petrece acum în România este o tentativă de debarcare a mafioţilor care au confiscat Statul de către alţi mafioţi care au de gând să-l spolieze.

Aşa că madam Macovei n-are de ce să fie panicată că despotismul lui Băsescu va fi înlocuit cu dictatura lui Antonescu. Iar dacă totuşi acceptăm că a avut loc un atentat la fragila noastră democraţie, atunci termenul corect este: lovitură de stat mafiot.

Nu delaţiunile europarlamentarilor portocalii la UE au făcut ca Angelika DDR-ista sau Barosso-Cremoso să înăsprească tonul. Ei sunt perfect informaţi de "europenismul" ţării noastre.

Patronii firmelor care vor să facă afaceri în România se plâng politicienilor din Vest de şpăgile neruşinate cerute de ai noştri. Şi totuşi, îl preferă pe previzibilul Băsescu în locul unui adormit ca Antonescu. Pentru că s-au obişnuit cu un Băsescu care hăhăie la Bruxelles, dar se tem de un Antonescu care face circ la Strasbourg.

Şi dacă tot a început campania, pentru a mai detensiona atmosfera, propun câteva sloganuri. Pentru Antonescu: "Somnul preşedintelui naşte monştri". Pentru Băsescu: "Dacă 9 milioane de români spun că eşti beat, du-te şi te culcă!". Pentru Ponta n-am nici un îndemn, dar puteţi copia dumneavoastră unul de pe net.