Echipa națională de minifotbal a României, campioană mondială en-titre și vicecampioană europeană, începe pregătirile pentru Campionatul European din acest an, cu două meciuri amicale împotriva naționalei Ungariei, care se vor desfășura sâmbătă și duminică, la Baza Tineretului din Oradea și la Baza AEK.

„România va disputa, în această săptămână, primele meciuri de la câștigarea Campionatului Mondial de Minifotbal, WMF World Cup, în data de 4 noiembrie 2023, la Ras al Khaimah, în Emiratele Arabe Unite. Echipa pregătită de Virgil Bejenaru va întâlni, sâmbătă și duminică, 23-24 martie, la Oradea, reprezentativa similară a Ungariei, locul 3 la ultimul Mondial. Cele două echipe s-a duelat, de altfel, și în semifinalele din Emirate, acolo unde România s-a impus clar, cu scorul de 3-0”, au transmis reprezentanții Federației Române de Minifotbal. 

Antrenorul Virgil Bejenaru a convocat pentru dubla de verificare cu Ungaria un lot de 17 jucători, printre care și doi orădeni: Andrei Ferik și Andrei Șumălan, ambii de la echipa Bad Boys Oradea. Lipsește din lot Marius Balogh. 

Prima întâlnire dintre naționala României și cea a Ungariei este programată sâmbătă, de la ora 19, la Baza Tineretului, iar cea de-a doua duminică, de la ora 11, la Baza AEK (Calea Sântandreiului). Intrarea este liberă. 

EMF EURO 2024 va avea loc între 1 și 9 Iunie, la Sarajevo, în Bosnia. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!